Steigerhouten kantoormeubelen

Steigerhouten kantoormeubelen op maat bij projectinrichtingsteigerhout.nl. U bent als ondernemer niet meer op zoek in tal van winkels naar de juiste steigerhouten kantoormeubelen voor uw bedrijf. Rolmaten en talloze ritjes van de meubelwinkel zijn verleden tijd. Via projectinrichtingsteigerhout.nl koopt u een gehele inrichting met steigerhouten kantoormeubelen op maat. Zo houdt u meer tijd over voor ondernemen en wij zorgen ervoor dat u en uw werknemers in de ideale werkomgeving terecht zullen komen. Niets is ons te gek en wij voeren slechts uit wat u denkt. Natuurlijk kunnen wij zelf ook met ideeën komen om uw kantoor met de juiste steigerhouten kantoormeubelen te vullen. Stuur ons foto’s, tekeningen, ideeën en we gaan aan de slag. Daag ons uit en wij gaan er voor.

Steigerplanken

Steigerhouten kantoormeubelen zijn een milieubewuste keuze. Dit van origine sloophout is door ons hergebruikt en wordt doorverkocht in een andere vorm. Steigerplanken zijn afkomstig van haven- en/of bouwsteigers. Vroeger werden deze na gebruik weggegooid. Maar tegenwoordig worden hier onder andere steigerhouten kantoormeubelen van gemaakt, zo ook door ons. Steigerplanken hebben een eigenaardig karakter, juist door dit gebruik. Voornamelijk planken van bouwsteigers zitten, ondanks dat ze goed zijn schoongemaakt, vol met specie- en cementresten. Daardoor is het hout verkleurd. Er blijft een klein laagje in het hout over en met een lak daaroverheen, geeft dit een speciaal en uniek effect aan de plank. Mede daardoor zijn steigerhouten kantoormeubelen zo gewild.

Waar zijn uw steigerhouten kantoormeubelen van gemaakt?

Dat uw steigerhouten kantoormeubelen van steigerplanken zijn, is makkelijk gezegd. Wij gaan er iets dieper op in. De planken worden gesneden van vurenhout,een houtsoort afkomstig van voornamelijk de fijnspar. Vurenhout wordt veel gebruikt in:

  • Huizen(vooral in Nederland)
  • Voor steigers
  • In de meubelindustrie

Vurenhout is relatief goedkoop en wordt aangeplant. De Scandinavische landen zijn een grote exporteur van vurenhout. Voor uw steigerhouten kantoormeubelen zoals een steigerhouten boekenkast is dat goed nieuws. Steigerhouten kantoormeubelen zijn namelijk relatief goedkoop en snel gemaakt. Ook wij zorgen er voor dat u binnen twee weken uw steigerhouten kantoormeubelen kunt verwachten. Wij leveren in heel België, Nederland, Duitsland en andere Europese landen. Kijk verder op onze website voor meer informatie hierover.